Informatii Tehnice

SOLUTII INTELIGENTE PENTRU DOMENII CRITICE DE APLICATIVITATE

Miscarea fara frecare este un vis al omenirii. Dar complet fara frecare nu se poate inca nici in ziua de azi. Pentru ca utilajele dumneavoastra sa functioneze „fara frecare“, OKS pune la dispozitie pentru aproape fiecare aplicatie o solutie tehnologica de lubrifiere. Perfectionarea lubrifiantilor prin utilizarea uleiurilor de sinteza si a aditivilor performanti, ca si elaborarea lubrifiantilor uscati sunt exemple de competenta. Lubrifiantii de la OKS va rezolva problemele de natura tribologica in mod sigur si fiabil.

CONDITII EXTREME DE UTILIZARE

Utilaje din ce in ce mai performante, combinate cu durate de functionare prelungite, aduc lubrifiantii si elementele utilajelor la limita de solicitare. OKS ofera lubrifianti care, si in aceste conditii, isi exercita timp indelungat intreaga actiune. Diferitii lubrifianti OKS speciali rezista la temperaturi extreme, oscilatii mari de temperatura sau presiuni inalte.

LUBRIFIEREA MATERIALELOR PLASTICE

Prin elaborarea unor solutii constructive noi, apar din ce in ce mai des perechi de materiale de frecare, cu cerinte speciale de compatibilitate a lubrifiantilor. Se utilizeaza aliaje speciale sau elemente de ceramica. Se utilizeaza tot mai mult combinatii de material plastic/metal si plastic/plastic. OKS ofera lubrifianti care sunt compatibili cu multe materiale.

LUBRIFIEREA IN CAZUL INFLUENTEI MEDIILOR AGRESIVE

In cazul unei utilizari de durata, in cadrul ramurilor industriale de procesare, in care coloane, cazane sau conducte din teava vin in contact cu acizi si baze, in cazul influentelor corosive, a expunerii in aer liber sau sub influenta apei de mare, instalatiile dumneavoastra isi pastreaza, si in aceste conditii intreaga capacitate de functionare, cu ajutorul lubrifiantilor speciali OKS.

LUBRIFIANTI SPECIALI PENTRU TEHNOLOGIA ALIMENTARA

OKS a elaborat o paleta larga de lubrifianti special pentru exigentele de igiena ale tehnologiei alimentare. Aceste produse inregistrate de NSF conform H1 (H2/A1) se pot utiliza in toate domeniile in care oamenii pot veni in contact cu lubrifiantii.